Nudiststrender.com

Finn nudiststrender!

Nudistdating

Hvordan skal jeg gå frem for å date andre nudister?

For det første er en nudiststrand ingen naturlig sjekkearena. Dersom du ønsker å date andre nudister som du treffer på en nudiststrand er det en god ide å bli kjent med dem først og på den måte vekke tillit. Etter hvert kan dere avtale å treffes utenom nudiststrendene og da er det mye mer naturlig å komme med tilnærmelser. De fleste vil føle det ubehagelig at noen kommer med direkte seksuelle tilnærmelser når begge er nakne på en nudiststrand.

På enkelte nudiststrender i utlandet er det imidlertid lagt opp til en mye mer dirkete tilknytning mellom nudistrender og seksuell aktivitet. På slike steder ser du gjerne flere som helt eller delvis åpenlyst har en eller annen form for sex og det må derfor antas at det er mer sosialt akseptabelt å komme med seksuelle tilnærmelser på slike strender. Vær imidlertid forsiktig i starten da det ikke er en selvfølge at alle er der for sexens skyld. Kultur er veldig forskjellig fra land til land og det gjelder også når det kommer til hva som er sosialt akseptabelt på nudiststrender.

Hvordan tilnærme meg nudister på en nudiststrand?

Dersom du velger å allikevel ta sjansen på å tilnærme deg noen på en nudiststrand i Norge eller utlandet så er et godt råd og være like forsiktig og diskret som du ville ha vært dersom begge hadde klærne på i mer formelle omgivelser. Husk at mange nudister (spesielt kvinner) ofte opplever uanstendig og pågående oppførsel fra andre menn på en nudiststrand og er derfor ekstra skeptiske til personer som oppsøker dem. Personer som ofte oppleves som plagsomme og uanstendige på en nudiststrand er personer som ikke har noe interesse for nudisme i seg selv utover den seksuelle spenningen de føler på ved å befinne seg på slike plasser. Det er derfor en god ide å bli kjent i miljøet først og ikke minst la miljøet bli kjent med deg, slik at du blir en kjent skikkelse på nudiststranden med troverdighet som en "ekte" nudist som elsker den delen av naturismen som ikke omhandler seksuell adferd.

Valget av nudiststrand er også vesentlig i forhold til hvordan du blir oppfattet som ny gjest på stranden. På avsidesliggende nudiststrender er det mer sjeldent at plagsomme personer tar turen. På sentralt beliggende nudiststrender derimot med lett adkomst og gjerne i sammenheng med en såkalt tekstilstrand kan man fort oppleve mye uønsket oppmerksomhet fra personer utenfor miljøet. Huk nudiststrand i Oslo er et godt eksempel på dette hvor mange dessverre opplever svært uanstendig oppførsel fra andre gjester som gjerne selv har klærne på.

Bruk internett til å date nudister.

Dating på internett er den store trenden innen dating hvor man treffer nye partnere for korte eller langvarige fohold. Det finnes egne dating sider for nudister som ønsker å date andre nudister. Et ekspempel på en slik dating side er nudistdating.info som kun er rettet mot nudister. Her møtes dere under helt andre forutsetninger da den naturlige forutsetningen er at begge er nudister og begge ønsker dating. På den nevnte dating siden for nudister trenger du heller ikke å begrense deg til ditt nærmiljø men kan treffe nudister fra resten av landet eller hele verden hvis du ønsker det. En nudistferie er perfekt tidspunkt for å date andre nudister når det foregår i ryddige former etter at dere har møtt hverandre på internett.

Ikke for deg som er på jakt etter pulevenner!

Alt for mange som ikke selv er dedikerte nudister tror at å date andre nudister og "seile under falskt flagg" er en enkel måte å skaffe seg uforpliktende sex på. Dette er en stor misforståelse og vil bare føre til at du mislykkes i din jakt på pulevenner. Det handler om å finne likesinnede og da finnes det også egne dating sider for dem som kun er ute etter pulevenner og du bør holde deg til disse for å oppnå det du er ute etter. Du kan forøvrig lese mer om pulevenner og gode råd i jakten på dette på dette nettstedet om pulevenner.


Copyright. All Rights Reserved.