Nudiststrender.com

Finn nudiststrender!

Hvor finner jeg nudiststrender?

For at nudister skal få leve ut sin naturist livsstil er det helt avgjørende å vite hvor i verden det er tillatt å bade og sole seg naken. I Norge er vi relativt priviligerte i denne sammenheng at det i utgangspunktet er lov å bade og sole seg naken hvor som helst så lenge det ikke er til sjenanse for andre. Så lenge man har funnet seg et sted som det normalt ikke ferdes så mye folk og man dekker seg til ved behov kan man nesten bade og sole seg naken hvor som helt. I tilegg har vi egne fristrender for nudister hvor man heller ikke trenger å ta hensyn til andre på stranden så lenge man ellers oppfører seg anstendig med tanke på uønsket seksuell aktivitet og tilnærmelser mot andre nakne badegjester.

I utlandet derimot kan man i enkelte land måtte forholde til mye strengere regler og normer i forhold til nudisme og offentlig nakenhet. I en del muslimske land kan man regne med strenge straffer dersom man er naken offentlig. Ja til og med dersom man er kledd i bikini kan damer bli trakassert og straffet for sin "uanstendige" oppførsel.

Når man er nudist og ønsker å leve ut sin livsstil på andre steder i verden enn eget hjemsted er det avgjørende å kjenne til lover og regler fra land til land og sted til sted. Vi ønsker å hjelpe til i denne prosessen med dette nettstedet hvor vi ønsker å gi litt generell informasjon om hvordan de enkelte land og steder forholder seg til nudisme og ikke minst gi deg en god oversikt over fine nudiststrender.

Det handler om respekt

Det å være nudist på en nudiststrand sammen med andre nudister er et sosialt samspill i forhold til å akseptere hverandres oppførsel og nakenhet. Selv om det er lok å sole seg og bade naken så betyr dette ikke at det er sosialt akseptabelt å komme med seksuelle tilnærmelser eller stirre på andre nudister slik at det føles ubehagelig for andre. Hvis du ønsker å bli akseptert på en nudiststrand av andre nudister er det viktig å akseptere skrevne og uskrevne regler for å bli godtatt som el del av dette fellesskapet.

Er du en erfaren nudist som er på jakt etter nye nudiststrender? Eller er du helt uerfaren på området og ønsker å finne den perfekte nudiststranden for din første erfaring med nudisme? Uansett så håper vi at du finner inspirasjon på dette nettstedet som har som hovedformål å informere om tilgjengelige nudiststrender og nudisme generelt.

Det finnes mye fordommer i forbindelse med nudisme, ofte fordi det trekkes paraleller mot svært utagerende seksuell aktivitet og mennesker som er på jakt etter sex og knullevenner for å kalle en spade for en spade. Nudister er i utgangspunktet helt normale mennesker som liker å sole seg nakne og gå naken der det passer seg forøvrig. For noen har naturligvis livsstilen også en klar seksuell side men ikke for alle. Uansett kan vi ikke se at det ene eller det andre burde gi grunnlag for fordommer.

Nudist på nudiststrand


Copyright. All Rights Reserved.